Tekne Kiralama Bodrum


Karen Yachting sizlere farklı boy, kalitede ve en uygun fiyatlar ile yat kiralama hizmeti sunmaktadır. Mavi yolculuğa çıkmak için en çok tercihen edilen başlangıç noktası olan Bodrum’dan en çok tercih edilen rotalarımıza demir alabilirsiniz.



Bodrum Yat Kiralama , motorlu yatlardan klasik yelkenli yatlara kadar çok çeşitli tekneler arasından seçiminizi yapın, ihtiyaçlarınızı karşılamak için her türlü tekneye sahibiz. Bodrum Yat Kiralama, Gulet ve Tekne Kiralama hizmetleri ile Bodrum, Fethiye, Marmaris, Göcek’de sizinleyiz. Yunan Adalarını daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin. Tatil yapmak ve bir tekne kiralamak ve denizde dolaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Karen Yatçılık , tatilinizi Ege’nin mavi sularında  ve bakir plajlarında geçirme fırsatı sunuyor. Seçtiğiniz yatla dilediğiniz kadar denizi fethedebilir ve bu eşsiz bölgenin güzelliğini yaşayabilirsiniz.


Karen Yatçılık Hakkında

2004 yılında kurulan Karen Yachting, Türkiye’nin Güney Batı kıyısındaki ünlü Mavi Yolculuk için yat ve tekne kiralama konusunda uzmanlaşmıştır. Çok çeşitli yatlar, katamaranlar, motorlu yatlar ve tabii ki geleneksel Türk guletleri sunuyoruz. Bir çift veya büyük bir grup olmanız farketmez; Sizin için doğru tekneyi kiralayacağız. Mavi Yolculuğa başladığınızda, bunun sihirli bir yolculuğun başlangıcı ve unutulmaz bir tatil olacağını garanti ediyoruz. Grubunuz için ideal bir botla sizi eşleştireceğimizden emin olabilirsiniz. Tekneye ek olarak, bu sularda yelken görmüş özenli ve arkadaş canlısı ekibin hizmetlerinden de yararlanacaksınız. Mürettebat ayrıca çok dilli olacak, bu yüzden dil sorun olmamalı. Mesela Türkçe’nin yanı sıra genellikle İngilizce ve Rusça da konuşacaklar. Cruise çevreleyen diğer detaylar uyacak şekilde düzenlenecektir. Örneğin, otel konaklamaları ve havaalanı transferleri ayarlayabiliriz. Karen Yatçılık’ın tekne kiralama konusunda Türkiye’nin en iyi acentelerinden biri olduğuna inanıyoruz. Mavi yolculuk turlarımız, Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Göcek arasında seyahat eden el yapımı gulet yatlarıyla en yüksek kalitede. Ayrıca, Marmaris ve Bodrum yarımadasından Yunan adalarına çok popüler bir alternatif sunuyoruz. Karen Yachting, aileniz, bir grup arkadaşınız, vb.

Bodrum Yat Kiralama, Tekne Kiralama ve Gulet ve Motoryat Kiralama hizmetleri ile Bodrum, Marmaris, Göcek ve Fethiye’de hizmetinizdedir. Uygun yat kiralama.


İletişim bilgileri:

Adres:- YeniKöy Neighborhood Araplar Street No 15/1 Bodrum
Mobil: - 90 533 474 58 78
Telefon:- 0850 466 6835
E-posta:- info@karenyachting.com

Siteyi ziyaret et:- https://www.karenyachting.com/

Comments